Telekom Slovenije u poslovima s obveznicama Banke Celje

Bez autora
Oct 03 2011

Telekom Slovenije otkupio je početkom rujna 1,5 milijuna eura obveznica Banke Celje od društva Perspektiva FT, koje je tjedan dana kasnije vratio. Kupnja i prodaja odvijali su se izvan organiziranog tržišta, stoga Telekomova zarada ili gubitak nisu poznati. Slovenski je teleoperater poručio kako je riječ o ’’plasmanima kratkoročnih viškova novčanih sredstava’’, dodavši kako su se odlučili za kupnju jer se radi o poslu s višim donosom. Perspektiva FT lani je kupila 920 milijuna eura kratkoročnih financijskih investicija, a prodala njih 922,5 milijuna eura. Većinu poslova sklopila je potvrdama o bankovnim depozitima i obveznicama.

Telekom Slovenije u poslovima s obveznicama Banke CeljeTelekom Slovenije otkupio je početkom rujna 1,5 milijuna eura obveznica Banke Celje od društva Perspektiva FT, koje je tjedan dana kasnije vratio, izvještava Dnevnik.

Kupnja i prodaja odvijali su se izvan organiziranog tržišta, stoga Telekomova zarada ili gubitak nisu poznati.

Slovenski je teleoperater poručio kako je riječ o ’’plasmanima kratkoročnih viškova novčanih sredstava’’, dodavši kako su se odlučili za kupnju jer se radi o poslu s višim donosom. Perspektiva FT lani je kupila 920 milijuna eura kratkoročnih financijskih investicija, a prodala njih 922,5 milijuna eura. Većinu poslova sklopila je potvrdama o bankovnim depozitima i obveznicama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik